VERSLAG

Verslag tweede bijeenkomst spoedeisende hulp.De besluiten genomen op de eerste bijeenkomst zijn allemaal uitgevoerd. De website is goed toegankelijk (350 x bezocht), er is een comité van aanbeveling gevormd en een gesprek met B&W is goed verlopen.


Op de prijsvraag/enquête zijn 106 inzendingen binnengekomen. Uit de enquêtes is gebleken dat het merendeel van de inzenders actief mee wil werken in het actiecomité. De vraag is hoe krijgen we beweging in de zaak (ideeën zijn welkom).


De hoofdprijs gaat naar Tom en Mirjam Kruis voor de slogan "Basisziekenhuis moet" wij hopen dat zij veel plezier beleven aan de twee theaterbonnen voor het parktheater. De tweede prijs voor het logo gaat naar B.Drexhage, een VVV bon ter waarde van fl.100,00. Dan zijn er nog twee troostprijzen toegekend aan Hans van Hoogeveen voor het logo EHBO ..ohhh! en de familie Herman en Puk van Reine omdat zij met hun inzending "Help Alphen uit z´n Leiden" net niet de eerste plaats gehaald hebben. Elk een VVV-bon ter waarde van fl.25,00 Verder was er nog een kleinood voor Ronald van der Aa om zijn inspanning voor de website en voor Marja van de Linde vanwege haar originele ontwerp.


De vraag is hoe nu verder! Wij zullen alles moeten doen om iedereen te mobiliseren. Vandaar de dringende oproep om op 13 juni woensdagavond a.s. om 20.00 uur op de volgende bijeenkomst in "de Bron" te komen.


Met vriendelijke groet,

Notulist